Holland Sugar Art Show Kenwood Publieksprijs

Doe je mee met de wedstrijd tijdens de MjamTaart Cake & Bake Experience dan maak je kans gekozen te worden als favoriet van het publiek! Je sleept dan niet alleen die eer maar ook deze fantastische Kenwood keukenmachine in de wacht!

Laat je creativiteit de vrije loop en maak de heerlijkste creaties met de krachtige 1700 Watt Chef Titanium XL keukenmachine KVL8320S van Kenwood! In de mengkom van 6.7 liter maak je 111 cupcakes tegelijk, 3 grote broden en maximaal 16 eiwitten.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Carin Kuipers schreef:

    Kenwood, mijn favoriet! Onlangs is mijn Kenwood van 29 jaar jong overleden…ben er nog steeds ziek van. Nu sparen voor een nieuwe Kenwood 🙂

  • Sibbine Van Lerberghe schreef:

    Oooh wat zou dat een leuk kado zijn seg! Ik had een KitchenAid en hij heeft net de geest gegeven! Zonder zo een geweldige keukenmachine kan je gewoonweg niet zulke leuke en lekkere baksels tevoorschijn toveren! Ik steek alvast al mijn kaarsjes aan en ga toch een klein schietgebedje regelen. May be dreams will come true! Ook al zou ik het heel erg graag winnen, toch wens ik iedereen heel veel geluk bij deze wedstrijd! Toi toi toi!

  • Ik was altijd gek van Kitchenaid en toen ik hem amper een jaartje had, ging hij stuk door “speculaasdeeg” te maken. Zoooooo erg. Doordat ik bij alle deelnemers van bakwedstrijden een Kenwood zie, ben ik er nu van overtuigd dat het een super machine is. Ik hoop hem te kunnen winnen want momenteel zit ik zonder.