Locatie & Route

De Broodfabriek

Bereikbaarheid locatie (Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk)

De Broodfabriek heeft een uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De locatie is gelegen in de Rijswijkse Plaspoelpolder, aan de A4, nabij de A12 en de A13. Dichtbij alle snelwegen richting Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het treinstation Rijswijk ligt op loopafstand en de bus en tram stoppen voor de deur.

A4 vanuit de richting Amsterdam:
Via de A4 bereik je in minder dan 35 minuten De Broodfabriek. Volg de A4 tot afslag Plaspoelder (afrit 10). Sla aan het einde van de uitrit rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten sla je linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter sla je linksaf de “Volmerlaan” op en zie je na 50 meter aan je rechterhand De Broodfabriek.

A13 vanuit de richting Rotterdam:
Vanuit de richting Rotterdam neem je de A13 richting Den Haag. Bij het knooppunt Ypenburg volg je de richting Rijswijk A4 (afrit 7-Rijswijk). Volg de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit sla je rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten sla je linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter sla je linksaf de “Volmerlaan” op en zie je na 50 meter aan je rechterhand De Broodfabriek.

A4 vanuit de richting Rotterdam:
Via de A4 is De Broodfabriek gemakkelijk te bereiken in gemiddeld 25 minuten. Volg de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit rij je rechtdoor de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten sla je linksaf de “Visseringlaan op”. Na 250 meter sla je linksaf de “Volmerlaan” op en zie je na 50 meter aan je rechterhand De Broodfabriek.

Plan je reis naar De Broodfabriek (Google Maps).

OV reisinformatie:
Plan je reis met het OV:

Looproute vanaf Station Rijswijk
Vanaf NS station Rijswijk loop je in 7 minuten richting de Broodfabriek. Stap uit op station Rijswijk en neem de uitgang richting de stationshal die uitkomt op de Sir Winston Churchilllaan. Ga rechtsaf en loop de Lange Kleiweg op. Ga linksaf de Visseringlaan in en bij de stoplichten rechts de Volmerlaan op. De hoofdingang bevindt zich na 100 meter lopen aan je rechterhand. Bekijk de route in Google maps

Bus/Tram: halte direct voor de hoofdentree
Buslijn 30: Halte Volmerlaan (Naaldwijk – Zoetermeer)
Buslijn 50: Halte Volmerlaan (Den Haag – Zoetermeer)
Buslijn 51: Halte Volmerlaan (Den Haag – Delft)
Buslijn 53: Halte Volmerlaan (Rijswijk – Delft)
Tramlijn 17: Halte Volmerlaan/Visseringlaan (Statenkwartier – Wateringse Veld)

Parkeren

Je kunt gratis parkeren in de directe omgeving (kantorenpark Plaspoelpolder). Daarnaast beschikt De Broodfabriek over een parkeergarage en een parkeerterrein direct naast de hoofdentree.
Afhankelijk van de beurs of het evenement is het op het eigen parkeerterrein gratis of betaald parkeren (€ 5,- per dag). Parkeren in parkeergarage P1 is altijd gratis.

P1 overdekte garage (alle richtingen)
Op autosnelweg A4: neem afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtsaf. De tweede straat linksaf (Verrijn Stuartlaan). De tweede straat linksaf (Gijnstraat). De parkeergarage P1 bevindt zich aan je rechterhand.

P2 naast hoofdingang (alle richtingen)
Op autosnelweg A4: neem afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtdoor. De vierde straat rechtsaf (Volmerlaan). Parkeerterrein P2 bevindt zich na circa 100 meter aan je linkerhand.

P3 laad/los terrein (uitsluitend voor standhouders) (alle richtingen) Op autosnelweg A4: neem afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtdoor. De vijfde straat rechtsaf (Lange Kleiweg). Parkeerterrein P3 bevindt zich na circa 100 meter aan je rechterhand.

Pinnen

Bij de kassa en horecapunten in De Broodfabriek kun je pinnen. Er is tevens mogelijkheid contant geld op te nemen bij de geldautomaat in de entreehal.