Hotel informatie

Hotelovernachting

Heb je een passe-partout gekocht en kom je gezellig twee dagen genieten en beleven tijdens de MjamTaart Cake & Bake Experience op zaterdag 28 en zondag 29 maart? Dan kunnen wij de volgende hotels aanraden voor een heerlijke overnachting.

Op loopafstand van De Broodfabriek bevinden zich twee hotels. Het 4-sterren Best Western Plus Grand Winston hotel 3-sterren Bastion Hotel. Vermeld bij je reservering bij het Grand Winston Hotel ‘De Broodfabriek’ voor een speciaal tarief.

The Hague Teleport Hotel

Het hotel heeft zeer mooie en nette kamers voor twee personen voor een redelijke prijs van € 96,90 per nacht. Ontbijt kan voor € 10,- bijgeboekt worden. De auto kan in de omgeving van het hotel gratis geparkeerd worden. Wil je zeker zijn van een bewaakte parkeerplaats ’s nachts, dan kan je voor € 5,- een parkeerplaats achter het hotel bijboeken.

Adres: Binckhorstlaan 131, 2516 BA Den Haag Telefoon: 070 204 4022 Website: The Hague Teleport Hotel.

Mövenpick Hotel Voorburg

Dit mooie hotel is gesitueerd in het oude gedeelte van Voorburg met veel gezellige winkels en eetgelegenheden. Het hotel ligt naast het station Voorburg en is verder ook gemakkelijk met bus en tram te bereiken. De kamers in het Hotel Mövenpick zijn al beschikbaar voor twee personen vanaf € 102,-. Ontbijt en wifi kunnen dan apart bijgeboekt worden.

Adres: Stationsplein 8, 2275 AZ Voorburg Telefoon: 070 337 3737 Website: Mövenpick Hotel Voorburg