Deelname informatie

Na twee bewogen jaren, mogen wij nu eindelijk ‘Aan de slag!’. De vierde editie van de MjamTaart Cake & Bake Experience vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 september in de Broodfabriek in Rijswijk (Zuid-Holland). Er zijn meerdere mogelijkheden om deel te nemen aan de zoetste beurs van het jaar, namelijk als standhouder, workshopgever, sponsor of demonstrateur.

Standhuur

Tijdens de MjamTaart Cake & Bake Experience kan je kiezen voor een marktkraam (3 x 1 meter) of voor de huur van lege standruimte (vanaf 6 m2). De marktkraam is inclusief verlichting, twee stoelen en een stroompunt. De afname van meerdere marktkramen of een marktkraam in combinatie met lege standruimte is ook mogelijk. Om de mogelijkheden door te spreken kan je contact opnemen met de organisatie via info@mjamtaartexperience.nl. Geef je een demonstratie aan jouw stand? Dan krijg je van ons een gratis tafel (120 x 80 x 76 cm) aan jouw stand voor jouw demonstratie. Klik hier voor meer informatie over de tarieven of voor het boeken van een stand.

Workshop geven

Er zijn twee mogelijkheden om op de MjamTaart Cake & Bake Experience een workshop te geven, namelijk een laaggeprijsde korte workshop op de beursvloer of een langer durende en hoger geprijsde workshop in een apart ruimte.

Gratis workshopruimte

Wil je een korte en laaggeprijsde workshop geven? Dan krijg je een gratis plek met tafels en stoelen. Deze workshops vinden plaats op het workshopplein op de beursvloer. Rondom jouw workshopruimte zal een afzetting staan, maar geïnteresseerde bezoekers kunnen nog wel even over de schouders van de deelnemers meekijken. Deze aanbieding geldt voor workshops van maximaal € 17,50 met een duur van maximaal een uur en drie kwartier voor maximaal 10 personen. Workshops worden gepromoot op de website en op social media kanalen. Voor deze workshops geldt een fee voor de organisatie van € 3,50 p.p. Deze fee komt bovenop de € 17,50.

Workshops

Workshopgevers kunnen een aparte ruimte huren voor een langer durende en/of hoger geprijsde workshop. Deze workshops vinden plaats in een afgezette ruimte voor 35 deelnemers. De huur van een afgezette ruimte voor twee dagen is € 400,- inclusief tafels en stoelen. De ruimte mag gedeeld worden met andere workshopgevers. Het is toegestaan om in deze ruimte een tafel in te richten met producten om na een demonstratie of workshop te verkopen. Een stroompunt moet worden aangevraagd. Voor deze workshops geldt een fee voor de organisatie van € 7,50 p.p. Deze fee komt bovenop de door de workshopgever bepaalde prijs.

Heb je interesse in het geven van een workshop? Neem dan contact op met de organisatie via info@mjamtaartexperience.nl.

Demonstratie geven

Wil je een demonstratie geven van een bepaalde techniek of heb je net een nieuw bakboek uitgebracht en wil je deze promoten? Neem dan contact met ons op om dit te bespreken. Wij staan open voor allerlei leuke en leerzame demonstraties!

Een demonstratiestand wordt gratis door ons ter beschikking gesteld. Het is niet toegestaan om in de demonstratiestand producten te verkopen. Je mag wel reclame maken voor jouw bedrijf, flyers uitdelen en workshops promoten. Verkoop van een eigen boek is wel toegestaan.

Heb jij een leuk idee voor een demonstratie, mail dit dan naar info@mjamtaartexperience.