speaker-info

Workshop Monarch Vlinder

Wendy’s taarten 4 the Love of Cake draait al even mee in de wereld van taart decoratie. Ze geeft al jaren les, zowel online als in real life. Maakt taarten in opdracht. Zowel kindertaarten vol boetseerwerk maar ook bruidstaarten met handgemaakte bloemen. Juist deze afwisseling maakt dat dit vak zo mooi is, zegt ze vaak.

Beschrijving workshop
Monarch Vlinder

Voor een bruidstaart maakte ik pas wat monarch vlinders.
Heel veel mensen vonden deze zo mooi en wilde heel graag weten hoe die nou gemaakt werden. Daarom heb ik gekozen om deze vinder met jullie te gaan maken op de beurs.

We gaan werken met zowel suiker als koud porselein. Dat leg ik uit tijdens de les. Jullie leren hoe we de vleugels uitsteken, op draad zetten en veinen.
Dan gaan we ze dusten, verven en van het patroon voorzien. Hierna gaan we de vlinder in elkaar zetten en het van een lijfje en de voelsprietjes voorzien. Als de vlinder af is geven we haar een glaze laagje en laten we haar even drogen voor we haar inpakken om mee naar huis te nemen.

Schijf je je ook in? Ik zie jullie graag op de beurs, tot snel.
Groetjes Wendy

Tijdstip workshop

Zaterdag 17 september 13:00 – 14:30
Zondag 18 september 9:30 – 11:00

Kosten workshop
€ 21,- per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in de zaal.

Kaartverkoop
Boek je workshopticket(s) nu snel via het ticketkantoor. Let op: vergeet niet je toegangskaart erbij te bestellen! Deze kan je in het ticketkantoor direct mee bestellen.

Workshop Monarch Vlinder