speaker-info

Workshop Madeleines Bakken Winnen

Hans Spitsbaard is na zijn winst in Heel Holland Bakt een bekend gezicht geworden in de bakwereld. Op zijn website Hans Bakt geeft hij nuttige baktips en plaatst hij heerlijke recepten. In zijn boek ‘Leer bakken met Hans’, geeft hij zijn bakgeheimen prijs. In het Better Baking Theater van Kenwood geeft Hans Spitsbaard op zaterdag 17 september een workshop macarons maken.

 

Beschrijving workshop
Madeleines

Madeleines zijn Franse cakejes die gebakken worden in vormpjes die lijken op een schelp. Ze zijn het mooist als ze een buikje hebben. Dat ontstaat tijdens het bakken, doordat de buitenkant van het beslag al gebakken is, maar het beslag binnenin nog wil rijzen. Je kan ook heerlijk variëren met dit koekje in smaak, kleur en decoratie. Met Hans gaan jullie in het professionele Kenwood Better Baking Theater aan de slag om in koppels deze heerlijk koekjes te bakken. Hans zal je hierin stap voor stap begeleiden met de nodige nuttige tips. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een doosje met jouw eigen vers gebakken madeleines.

Tijdstip workshop

Zondag 18 september – ochtend
Zondag 18 september – middag

Winnen

Jij kan kans maken op een plaatsje voor twee personen voor de workshop van Hans in het Better Baking Theater op zondag 18 september.

Meedoen?

Ga snel naar de Better Baking website van Kenwood en vul jouw gegevens in. De workshop is inclusief een entreekaartje voor de MjamTaart Cake & Bake Experience op zondag 18 september.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in het Kenwood Better Baking Theater.

 

Workshop Madeleines Bakken Winnen