speaker-info

Workshop Macarons

Hans Spitsbaard is na zijn winst in Heel Holland Bakt een bekend gezicht geworden in de bakwereld. Op zijn website Hans Bakt geeft hij nuttige baktips en plaatst hij heerlijke recepten. In zijn boek ‘Leer bakken met Hans’, geeft hij zijn bakgeheimen prijs. In het Better Baking Theater van Kenwood geeft Hans Spitsbaard op zaterdag 17 september een workshop macarons maken.

Beschrijving workshop
Macarons

De macaron is een heel bekend en lekker koekje, maar totaal niet makkelijk om zelf te maken. Maar met de hulp én het recept van Hans maak ook jij gemakkelijk een macaron met een mooi voetje en een heerlijke smaak!

Tijdens de workshop werk je in koppels en ga je samen aan de slag om de macarons te maken. Je leert tevens om maar liefst vier (!) verschillende vullingen te maken, namelijk een framboos, pistache, vanille en sinaasappel vulling. Aan het einde van de workshop ga jij naar huis met heel veel nieuwe kennis en een mooie doos gevuld met jouw eigen gemaakte macarons.

Tijdstip workshop

Zaterdag 17 september 10:00 – 12:00
Zaterdag 17 september 14:30 – 16:30

Kosten workshop
€ 45,- per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in Het Kenwood Better Baking Theater

Kaartverkoop
Boek je workshopticket(s) nu snel via het ticketkantoor. Let op: vergeet niet je toegangskaart erbij te bestellen! Deze kan je in het ticketkantoor direct mee bestellen.

Workshop Macarons