speaker-info

Taartencentrum

TaartenCentrum is ontstaan door een grote passie van eigenaresse Lupe. Passie voor Taart. Passie voor het maken van prachtige taarten. Geen enkele taart is hetzelfde.
Wat als kind zijnde begon met een helpende hand aan een baklustige moeder. Later verslaafd geraakt aan taartjes maken tot dromen van taartjes aan toe.
Vervolgens de workshops, verkoop en beurzen o.a. voor MjamTaart.En een taarten winkel!Natuurlijk kan je zoiets niet alleen. Lupe van TaartenCentrum heeft altijd veel hulp en steun gehad van haar familie. In allerlei opzichten, of het nu het wegbrengen van een prachtige trouwtaart was of crisis qua time management of de lange nachtelijke klep uurtjes met haar zus Do die ook prachtige taarten maakt of het verbouwen van….. van alles. Niets was te veel. Natuurlijk ook niet vergeten de taartvriendinnen/klanten die altijd zo trouw waren om te komen.Wil je ook leren hoe je een mooie taart maakt? Kom dan een workshop volgen in hun taartstudio in Zoetermeer. Zij geven workshops voor beginners en gevorderden. In de gezellige winkel aan de Zuidwijkstraat 82 in Zoetermeer.

Taart is vrolijk. Taart is lekker. Taart is feest. Een mooie taart maakt iedereen blij.

Meer informatie over TaartenCentrum vind je op de website.

TaartenCentrum