speaker-info

EasyDrip

SUPER MAKKELIJK, SUPER MOOI, SUPER LEKKER!

EasyDrip is een gekleurde drip in een kneepbaar flesje die hard wordt op kamertemperatuur met een lichte witte chocolade smaak. Het flesje kun je opwarmen in warm water of in de magnetron en het tuutje maak het makkelijk om gericht te drippen. Je kunt EasyDrip ook gebruiken voor heel veel andere eetbare versieringen door ermee te ’tekenen’ op bakpapier. Even laten uitharden en klaar! EasyDrip is ook perfect om cakepops mee te versieren, cupcakes van een lekkere laag te voorzien, donuts in vrolijke kleuren te maken en traktaties te personaliseren. De mogelijkheden zijn eindeloos want EasyDrip is niet voor drippen alleen. Trouwens, de kids vinden het ook super leuk om mee te werken, we hebben het in ons gezin uitgebreid getest. Als het kind het kan gebruiken is het echt “EASYdrip”!

EasyDrip is ontwikkeld door Dominique Ballard tijdens het geven van dripworkshops. Ze gebruikte eerst traditionele papieren cornetjes met haar studenten, en heeft EasyDrip steeds verder ontwikkeld om makkelijker en sneller een mooier resultaat te boeken. September 2019 kwam het eindelijk op de markt en bleek snel een groot succes te zijn onder de eerste kopers.

Nu bij taartdecoratieretail te koop, online en in de winkels.

Op de MjamTaart Cake & Bake Experience zal er een EasyDRip demonstratie gegeven worden. Aanschouw zelf hoe gemakkelijk het is om met EasyDrip te werken!

Meer informatie vind je op Facebook, Instagram en easydrip.store.

EasyDrip