speaker-info

Bakkerijwereld

Bakkerijwereld is de leverancier van kleine bakkerijmachines voor de thuisbakker.

“Wij demonstreren de allerstilste standmixer; de Smart 7. Daarnaast een oersterke kneder voor degen en marsepein: de BWSM5. En nieuw binnen; de nieuwste ovens voor de thuisbakker.”

Professionele bakkers laten zien hoe belangrijk goede materialen zijn. Daarnaast kunnen ze al je bakvragen beantwoorden op het gebied van broodbakken en patisserie.

Volg Bakkerijwereld op Facebook en bezoek de website.

 Op zaterdag 30 maart is meester boulanger Hiljo Hillebrand aanwezig. Hiljo is de auteur van de Broodbijbel. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto’s neemt hij je mee in de wereld van het brood. Alle belangrijke basistechnieken komen aan bod met daarnaast handige tips, praktische aanwijzingen en originele variaties. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood tot overheerlijke hot cross buns. Ook voor de ervaren broodbakker valt er genoeg nieuws te ontdekken: van bienenstich en chapati tot injera en simit. 

In de stand van Bakkerijwereld vind je ook de stoombakjes van DeSh~Stoom. Knapperige, heerlijke warme broodjes uit eigen oven? DeSh~Stoom zorgt dat je makkelijk lekkere knapperige broodjes, zonder gedoe op tafel zet! Zelfgebakken brood, maar ook ideaal voor de afbakbroodjes uit de supermarkt. De geur van vers, zelfgebakken brood in huis, mmmmm… Wie wil dat nu niet? Met DeSh~Stoom heb je altijd de kwaliteit van de warme bakker in huis! Perfect voor de thuisbakker!

 Aan de zoete kant van de stand vind je Gido Hiemstra van Cakeparts.nl; groothandel in taart en decoratie materiaal en producent/ontwikkelaar van het merk Bake Delicious. Gespecialiseerd in en voor de thuisbakmarkt en groot verbruiker.

 Levine van Doorne geeft vanuit haar eigen bedrijf ‘Uit de keuken van Levine’ workshops/cursussen ‘brood bakken’ en is auteur van de twee boeken ‘Brood uit eigen oven’ en ‘Meer brood uit eigen oven’. Een derde boek is in de maak.
Levine staat op zondag 31 maart in de stand. Meer over Levine vind je op haar Insta, Facebook en website.

Vragen over bakken en het bakproces kun je ook stellen aan professioneel bakker Peter Nab.

Bakkerijwereld