Koop een ticket en maak kans op een KitchenAid!

Koop nu jouw ticket voor de zoetste beurs van het jaar

en maak kans op één van de drie mixers van KitchenAid!

Op zaterdag 10 en zondag 11 juni vindt al weer de tweede editie van de MjamTaart Cake & Bake Experience plaats: de zoetste beurs en een beleving op het gebied van bakken, taart decoratie, patisserie, chocolade, cupcakes en alles wat er bij komt kijken. FunCakes is een van de hoofdsponsors van dit evenement en samen met KitchenAid hebben zij deze fantastische actie opgezet:

Koop een entreeticket voor de MjamTaart Cake & Bake Experience voor zaterdag 10, zondag 11 juni of een passe-partout voor beide dagen en je maakt automatisch kans op een van de drie KitchenAid mixers.

Deze actie geldt tot en met 7 juni 2017. Uit alle online verkochte kaarten worden drie winnaars getrokken. De namen van de winnaars worden op vrijdag 9 juni 2017 bekend gemaakt op deze website mjamtaartexperience.nl en op de Facebook-pagina van FunCakes en MjamTaart. Koop dus nu snel hier jouw ticket en maak kans!

Actievoorwaarden FunCakes-KitchenAid actie:

• Om kans te maken op één van de drie KitchenAid-mixers dien je een ticket voor de zaterdag, de zondag of een passe-partout te kopen op mjamtaartexperience.nl.
• Deze actie loopt van 22 mei t/m 7 juni 2017.
• Uit alle online verkochte tickets worden drie winnaars getrokken. Deze winnaars worden bekendgemaakt op de website mjamtaartexperience.nl en op de Facebook-pagina van FunCakes en MjamTaart.
• De gewonnen prijs kan worden opgehaald op de MjamTaart Cake & Bake Experience op zaterdag 10 of zondag 11 juni 2017.
• Alleen met een online gekocht ticket maak je kans op een prijs.
• Iedereen die een online ticket heeft gekocht voor de MjamTaart Cake & Bake Experience maakt kans op het winnen van een prijs. Ook wanneer je een ticket hebt gekocht voor de start van deze actie, dus voor 22 mei 2017. Ook dan ding je mee naar deze prijzen.
• Ook wanneer je een ticket koopt of hebt gekocht voor deeelname aan de Holland Sugar Art Show wedstrijd maak je kans op het winnen van een van deze prijzen.
• Deze prijs is niet in te wisselen voor geld of andere goederen.
Heb je nog vragen over deze actie? Dan kan je contact opnemen met de organisatie via info@mjamtaartexperience.nl.