speaker-info

Zeemeermin handtas

Workshop

Dawn Butler is de naam achter Dinkydoodle Designs en CakeFrame en bekend door haar fantastisch realistische cake designs. Dawn streeft altijd naar het verbeteren van zichzelf en haar producten en werd in 2016 gekroond tot Cake Masters Cake Artist van het jaar, een internationaal bekroonde award, die niet alleen haar talenten herkende, maar ook haar niet-aflatende inspanningen om haar passie en vaardigheden met anderen over de hele wereld te delen in haar lessen en tutorials. In 2017 werd ze door Cake Masters Magazine erkend als een van de top 10-cakekunstenaars in het Verenigd Koninkrijk.

Beschrijving workshop
Zeemeermin handtas
Maak deze levensechte tas die je letterlijk op kunt tillen! 
Dawn leert je cake carving, ganache en structuur aanbrengen, bekleden van een ongebruikelijke vorm, ombré airbrushen en stencillen. De afmeting van de tas is 20 x 10 cm. Neem een doosje mee om je creatie in te vervoeren.

 

Tijdstip workshop
Zaterdag 30 maart:
13:30 – 17:00

Kosten workshop
€ 55,- per persoon.

Locatie
Deze workshop vindt plaats in een privé lokaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Je kan ook een kaartje voor deze workshops kopen op de beurs zelf. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Zeemeermin handtas