speaker-info

Texturen maken

Workshop

Nathasja Flapper, van Flappergasted Cakes en Next Level Cakes is sinds 2013 verslaafd aan taartdecoratie, wat begon als hobby, draaide uit tot beroep. Ze heeft diverse prijzen en awards op haar naam staan en sinds 2016 ambassadeur voor Renshaw Europe. Nathasja doet niets liever dan 3D taarten maken en boetseren, hoe realistischer, hoe beter. Tijdens de beurs vind je haar in de Renshaw Academy en bij de stand van Next Level Cakes, waar ze workshops en demonstraties geeft.

Beschrijving workshop
Texturen maken

Duik in de wondere wereld van handgemaakte texturen met Nathasja, ze geeft je een unieke kijk op gebruik van alternatieve tools op fondant en hoe je op slimme, snelle wijze, veel verschillende texturen kunt maken. Of je nu beginner bent, of pro, deze technieken zijn oneindig toepasbaar!

Tijdstip workshop

Zondag 31 maart:
14:45 – 16:45

Kosten workshop
€ 22,50 per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in de zaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Je kan ook een kaartje voor deze workshops kopen op de beurs zelf. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Texturen maken