speaker-info

Suikerbloem Orchidee

Workshop

Susan Kruithof-You geeft deze workshop Suikerbloem Orchidee op de MjamTaart Cake & Bake Experience op zondag 31 maart. Susan behoort tot een van de meest ervaren suikerwerk maaksters: zij is een allround suikerwerk artiest. Zij is de leermeester van diverse top patissiers, die bij haar vele technieken hebben geleerd. Susan staat bekend om haar botanisch correcte suikerbloemen. Zij is tevens al jaren lang een gecertificeerd PME instructrice en geeft nog altijd veel PME cursussen.

Beschrijving workshop
Suikerbloem Orchidee

Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je deze mooie orchidee met blad te maken van gum paste. Je leert het uitsteken van de bladeren, het aanbrengen van nerven, het kleuren met dust en het samenbinden tot één mooie orchidee met blad.

Tijdstip workshop
Zondag 31 maart:
10:00 – 13:00

Kosten workshop
€ 45,- per persoon.

Locatie
Deze workshop vindt plaats in de zaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Je kunt ook op de beurs nog een kaartje kopen voor deze workshops. Het is wel mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Suikerbloem Orchidee