speaker-info

Spaanse Margriet

Workshop

Atelier Arina wordt gerund door Arina van Driel uit Spijkenisse, een talentvolle docent koud porselein die inmiddels een groot aantal prijzen (ook internationaal) op haar naam heeft staan. Voorheen was zij werkzaam als gediplomeerd activiteitenbegeleidster.

Vanaf 1996 is Arina van Driel actief bezig met koud porselein, na ruim 20 jaar ervaring met fymo/polymeerklei en andere materialen lesgeven geeft zij sinds 1997 workshops in het maken van bloemen en taartdecoraties in haar atelier of op locatie bij een bedrijf of groep. Arina is docente bij The Sugar Academy.

Beschrijving workshop
Spaanse Margriet

Langzaam gaan we weer naar de zomer en bij de zomer horen Margrieten. Ook zin in een stukje zomer? Geef je dan op voor dit Spaanse Margrietje. We gebruiken hiervoor de nieuwe gumpaste flowerbouquet van Saracino of koudporselein en gaan het gehele bloemetje op draad maken. Alle onderdelen zijn los. In de workshop krijg je alle tips en trucks te horen die nodig zijn om met dit materiaal te werken en om dit bloemetje voor op je taart te kunnen maken. 

Tijdstip workshop

Zaterdag 30 maart:
10:00 – 13:00

Zondag 31 maart:
10:00 – 13:00

Kosten workshop
€ 49,95 per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in een privé lokaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Je kunt ook op de beurs nog een kaartje kopen voor deze workshops. Het is wel mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Spaanse Margriet