speaker-info

Rosan Bakt – Koekschilderijtje met borduurpatroon

Workshop

Rosan Bakker is de vrouw achter Roos Bakt. Gedecoreerde koekjes zijn haar passie. Zij deelt haar kennis graag in workshops maar ook in haar boek: Andere Koek. Daarnaast heeft zij een webshop met alle ingrediënten en materialen die nodig zijn voor het decoreren van koekjes met Royal Icing en ontwerp en verkoopt zij 3D geprinte koekuitstekers.

Beschrijving workshop
Koekschilderijtje met borduurpatroon

Allereerst geven we uitleg over het maken van een needlepoint raster voor op de koek. Daarna bevestigen we dit raster op de koek en gaan we aan de slag met het maken van het patroon. In het voorbeeld zie je een ijsje en een papegaai maar er zullen meerdere patronen beschikbaar zijn om te maken (roosjes/bloemen). Als de patronen zijn aangebracht maak je met vloeibare royal icing de schilderijlijst om je koekjes.

Tijdstip workshop

Zaterdag 28 maart 12:00- 13:30

Zondag 29 maart 12:00 – 13:30

Kosten workshop
€ 17,50 per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in de zaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Je betaalt € 0,80 administratiekosten. Boek hier je workshops. Koop je een kaartje voor de workshop op de beurs zelf, dan betaal je € 17,50. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Rosan Bakt - Koekschilderijtje met borduurpatroon