speaker-info

Renshaw Academy – Nathasja Flapper – Pizza

Workshop

Nathasja Flapper, van Flappergasted Cakes en Next Level Cakes is sinds 2013 verslaafd aan taartdecoratie, wat begon als hobby, draaide uit tot beroep. Ze heeft diverse prijzen en awards op haar naam staan en sinds 2016 ambassadeur voor Renshaw Europe. Nathasja doet niets liever dan 3D taarten maken en boetseren, hoe realistischer, hoe beter. Tijdens de beurs vind je haar in de Renshaw Academy en bij de stand van Next Level Cakes, waar ze workshops en demonstraties geeft.

Beschrijving workshop
Pizza

In deze 2 uur durende workshop gaan we een miniatuur pizza maken! Met Renshaw Extra fondant, Renshaw Modelling paste en Rainbow Dust kleurstoffen maken we een knapperige bodem, zachte sappige gesmolten kaas, en heerlijke toppings zoals salami, olijven en groene pepers. De pizza ligt op een board van 10cm en wordt meegegeven in een doosje. 
*disclaimer* Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele opgelopen overweldigende trek in pizza na deze workshop.

Tijdstip workshop

Zaterdag 19 september 14:30 – 16:30

Kosten workshop
€ 22,50 per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats bij de Renshaw Academy.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Je kan ook een kaartje voor deze workshops kopen op de beurs zelf. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Pizza