speaker-info

Renshaw Academy – Nathasja Flapper – Cupcake mini’s

Workshop

Nathasja Flapper, van Flappergasted Cakes en Next Level Cakes is sinds 2013 verslaafd aan taartdecoratie, wat begon als hobby, draaide uit tot beroep. Ze heeft diverse prijzen en awards op haar naam staan en sinds 2016 ambassadeur voor Renshaw Europe. Nathasja doet niets liever dan 3D taarten maken en boetseren, hoe realistischer, hoe beter. Tijdens de beurs vind je haar in de Renshaw Academy en bij de stand van Next Level Cakes, waar ze workshops en demonstraties geeft.

Beschrijving workshop
Cupcake mini’s

In een twee uur durende workshop in de Renshaw Academy ga je onder leiding van Nathasja vier verschillende cupcake toppers maken. Leer hoe je met de juiste materialen en snelle technieken, verrassend realistisch miniatuur brood en gebak kunt maken. Je krijgt de cupcakes in een doosje mee.

Tijdstip workshop

Zaterdag 19 september 12:00 – 14:00

Kosten workshop
€ 22,50 per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats bij de Renshaw Academy.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Je kan ook een kaartje voor deze workshops kopen op de beurs zelf. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Cupcake mini's