speaker-info

Renshaw Academy – Mariska van Bers – Opa & Oma

Workshop

Mariska van Bers, eerst bekend van Kaatje Fondant, bestiert nu samen met Nathasja Flapper Next Level Cakes, winkel en webshop voor alles op het gebied van taarten maken. Samen delen zij de passie voor de taartdecoratie en geven dan ook beiden workshops om andere ook enthousiast te maken. Mariska is tevens Cake Dutchess instructor. Op de MjamTaart Cake & Bake Experience geeft zij voor de Renshaw Academy twee boetseerworkshops, namelijk Opa & Oma en een Alien.

Beschrijving workshop
Opa & Oma

In deze 2 uur durende workshop maak je met Renshaw Modelling Paste deze lieve opa en oma. Met simpele technieken en bijna zonder tools leer je dit lieve echtpaartje maken. Na deze workshop kan je de technieken ook toepassen op andere figuurtjes. Opa en oma staan op een 10cm onderboard en gaan mee naar huis in een doosje.

Tijdstip workshop

Zondag 29 maart 9:30 – 11:30

Kosten workshop
€ 22,50 per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats bij de Renshaw Academy.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Je kan ook een kaartje voor deze workshops kopen op de beurs zelf. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Opa & Oma