speaker-info

Renshaw Academy – Mariska van Bers – Alien op UFO

Workshop

Mariska van Bers, eerst bekend van Kaatje Fondant, bestiert nu samen met Nathasja Flapper Next Level Cakes, winkel en webshop voor alles op het gebied van taarten maken. Samen delen zij de passie voor de taartdecoratie en geven dan ook beiden workshops om andere ook enthousiast te maken. Mariska is tevens Cake Dutchess instructor. Op de MjamTaart Cake & Bake Experience geeft zij voor de Renshaw Academy twee boetseerworkshops, namelijk Opa & Oma en een Alien.

Beschrijving workshop
Alien op UFO

In deze 2 uur durende workshop maak je met Renshaw Modelling Paste deze alien op zijn ufo. De ufo maken we met Renshaw Extra Fondant door middel van simpele technieken en uitstekers en dusten deze met Rainbow Dust voor het extra effect. De alien maken we met eenvoudige boetseertechnieken. Na deze workshop heb je verschillende technieken geleerd om een leuke topper te maken voor op je taart. De ufo wordt gemaakt op een 10cm onderboard en gaat in een doosje mee naar huis.

Tijdstip workshop

Zondag 20 september 15:00 – 17:00

Kosten workshop
€ 22,50 per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats bij de Renshaw Academy.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Je kan ook een kaartje voor deze workshops kopen op de beurs zelf. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Alien op UFO