speaker-info

Renshaw Academy – Marc Suárez – Harry The Hedgehog

Workshop

Marc Suárez is een cake designer uit Barcelona, Spanje. In 2013 begon hij zijn professionele carrière als cake designer en creëerde zijn eigen merk: Le Doux Collage. Inmiddels heeft hij al meerdere prijzen op zijn naam staan in onder andere de ‘sculpted cake’ categorie. Tegenwoordig focust hij zich op het geven van masterclasses over de hele wereld en deelt hij tutorials op zijn blog. Als ambassadeur voor Renshaw geeft hij op de MjamTaart Cake & Bake Experience twee workshops: Harry The Hedgehog en I Love Cheese.

Beschrijving workshop
Harry The Hedgehog

In deze klas leer je te werken met de fijne modelling paste van Renshaw die ideaal is voor het modelleren van geweldige figuren. Tijdens de les leer je te schilderen met poederkleurstoffen en hiermee nuances aan te brengen. Voor de basis leer je een grastextuur te maken, die je in veel andere cakes kunt toepassen.

Let op: deze workshop wordt in het Engels gegeven.

Tijdstip workshop

Zaterdag 28 maart 9:30 – 12:30

Zondag 29 maart 13:30 – 17:00

Kosten workshop
€ 35,- per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats bij de Renshaw Academy.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Je kan ook een kaartje voor deze workshops kopen op de beurs zelf. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Harry The Hedgehog