speaker-info

Renshaw Academy – Marc Suárez – I Love Cheese

Workshop

Marc Suárez is een cake designer uit Barcelona, Spanje. In 2013 begon hij zijn professionele carrière als cake designer en creëerde zijn eigen merk: Le Doux Collage. Inmiddels heeft hij al meerdere prijzen op zijn naam staan in onder andere de ‘sculpted cake’ categorie. Tegenwoordig focust hij zich op het geven van masterclasses over de hele wereld en deelt hij tutorials op zijn blog. Als ambassadeur voor Renshaw geeft hij op de MjamTaart Cake & Bake Experience twee workshops: Harry The Hedgehog en I Love Cheese.

Beschrijving workshop
I Love Cheese

In deze les leer je dummies en cakeboards te bekleden met fondant en leer je om realistische basistexturen van hout en kaas te creëren. Voor de muis werken we met de fijne modelling paste van Renshaw. Het hele ontwerp zal worden genuanceerd met poederkleurstoffen.

Let op: deze workshop wordt in het Engels gegeven.

Tijdstip workshop

Zaterdag 28 maart 13:30 – 16:30

Zondag 29 maart 9:30 – 12:30

Kosten workshop
€ 35,- per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats bij de Renshaw Academy.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Je kan ook een kaartje voor deze workshops kopen op de beurs zelf. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

I Love Cheese