speaker-info

Tas met Royal icing technieken

Workshop

Romilda, ook bekend als Pien Punt op social media, is in 2014 gestart met het maken van taarten en werd haar passie voor bakken geboren. Ze blogt al enkele jaren met veel plezier voor MjamTaart. In 2017 kwam zij in de top 10 met de wedstrijd van The Great British Cake Decorators en won goud met enkele andere stukken. Ook op YouTube vind je haar terug. Onlangs heeft zij haar boek Taartenenzoo uitgebracht. Op Facebook vind je haar hier.

Beschrijving workshop
Tas met Royal icing technieken

Je start op een beklede dummy van 20 cm. Deze gaan we eerst afwerken met fondant, zodat het echt op een tas lijkt. Daarna gaan we de tas icen en leer je leuke technieken. Ook verven met dust komt aan bod. Na afloop neem je de tas mee naar huis.

Tijdstip workshop
Zaterdag 30 maart 13:00 – 14:30
Zondag 31 maart 10:00 – 11:30

Kosten workshop
€ 17,50 per persoon.

Locatie
Deze workshop vindt plaats in de zaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Je betaalt € 0,80 administratiekosten. Boek hier je workshops. Koop je een kaartje voor de workshop op de beurs zelf, dan betaal je € 17,50. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Tas met Royal icing technieken