speaker-info

Rosan Bakt – Papegaai met Bloemen

Workshop

Rosan Bakker is de vrouw achter Roos Bakt. Gedecoreerde koekjes zijn haar passie. Zij deelt haar kennis graag in workshops maar ook in haar boek: Andere Koek. Daarnaast heeft zij een webshop met alle ingrediënten en materialen die nodig zijn voor het decoreren van koekjes met Royal Icing en ontwerp en verkoopt zij 3D geprinte koekuitstekers.

Beschrijving workshop
Papegaai met bloemen

Tijdens deze workshop gaan we een grote koek van 15cm versieren met suikerbloemetjes. Deze zijn er kant en klaar maar je kunt ze ook zelf leren opspuiten op de koek. De papegaai en het takje zijn beide losse koekjes welke we ook gaan decoreren met vloeibare royal icing. Daarna bevestigen we deze koekjes op de grote koek.

Tijdstip workshop

Zaterdag 28 maart 9:30 – 11:00
Zaterdag 28 maart 15:00 – 16:30

Zondag 29 maart 9:30 – 11:00
Zondag 29 maart 15:00 – 16:30

Kosten workshop
€ 17,50 per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in de zaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Je betaalt € 0,80 administratiekosten. Boek hier je workshops. Koop je een kaartje voor de workshop op de beurs zelf, dan betaal je € 17,50. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Papegaai met bloemen