speaker-info

Nimeto voor Roparun

Wij zijn vier gepassioneerde studenten die hebben samengewerkt om een goed doel te steunen: Roparun. Wij volgen de opleiding Styling, Interieur en Vormgeving aan Nimeto te Utrecht. Hier worden wij opgeleid tot ruimtelijk vormgevers. Wij zijn erg enthousiast en zijn het liefst de hele dag bezig met diverse projecten. Wij vinden het fantastisch dat we op deze beurs mogen staan om met onze creativiteit het goede doel te steunen!

Met plezier vertellen wij u meer over het goede doel. De producten zijn met de hand beschilderd met speciale verf. Er wordt geadviseerd de producten niet te wassen in de wasmachine. Alle producten zijn met aandacht versierd. Wij staan open voor feedback en vragen zijn altijd welkom!

Roparun
Uw inzet telt!

Door bij ons iets te kopen, steunt u automatisch verschillende goede doelen. Roparun is een estafetteloop. Het estafetteteam bestaat uit acht lopers. Deze lopers lopen maarliefst anderhalve marathon!
Het geld wat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Wij gaan verantwoord om met uw bijdrage. Vragen stellen vinden wij niet vervelend. Wij beantwoorden ze graag!

Nimeto voor Roparun