speaker-info

Modelleren met Saracino

Workshop

In 2013 ontdekte Angelique van Veenendaal het ‘cakedecorating’ en sindsdien heeft zij een enorme passie voor het modelleren. In 2018 heeft zij haar eigen bedrijf Cake Garden gestart en eind 2018 werd zij ambassadrice van het Italiaanse merk “Saracino, we love pastry”. Angelique bakt niet alleen taarten maar geeft ook modelleer workshops.

Beschrijving workshops
Pasen komt er aan en de kippetjes hebben het er maar druk mee om al die eieren te leggen. Poeh poeh! Het navy meisje wil genieten van zon, zee en strand en wacht tot haar matroos weer aan wal komt. En het konijntje gaat er als een haas vandoor met haar eitje!

Tijdens deze workshops leer je met eenvoudige technieken leuke 3D toppers te maken met de modelleerpasta van Saracino. Door de cacaoboter die in de modelleerpasta is verwerkt is deze pasta lang bewerkbaar en kun je naden geweldig wegwerken. Met deze modelleerpasta heb je geen tylose meer nodig! De toppers wordt gemaakt op een drum van 10 cm.

Je dient zelf iets mee te nemen om je topper in te vervoeren.

     

Technieken

  • het werken met Saracino modelleerpasta
  • modelleertechnieken
  • boetseren met weinig tools
  • compositie/creatieve vormgeving

Tijdstip workshops
Zaterdag 30 maart 10:00 – 11:30 kip
Zaterdag 30 maart 12:30 – 14:00 meisje
Zaterdag 30 maart 15:00 – 16:30 konijn
Zondag 31 maart 10:00 – 11:30 konijn
Zondag 31 maart 12:30 – 14:00 kip
Zondag 31 maart 15:00 – 16:30 meisje

Kosten workshops
€ 17,50 per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in de zaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops koop je in de voorverkoop via ticketkantoor. Je betaalt € 0,80 administratiekosten. Boek hier je workshops. Koop je een kaartje voor de workshop op de beurs, dan betaal je € 17,50. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Modelleren met Saracino