speaker-info

Angelique van Veenendaal – Konijn

Workshop

In 2013 ontdekte Angelique van Veenendaal het ‘cakedecorating’ en sindsdien heeft zij een enorme passie voor het modelleren. In 2018 heeft zij haar eigen bedrijf Cake Garden gestart en eind 2018 werd zij ambassadrice van het Italiaanse merk “Saracino, we love pastry”. Angelique bakt niet alleen taarten maar geeft ook modelleer workshops.

Beschrijving workshop
Konijn

Leer met eenvoudige technieken hoe je leuke 3D toppers kunt maken. Een lief Konijntje, de schattige Eendjes of de eigenwijze Lama. De toppers worden gemaakt met Saracino pasta model, oftewel modelleerpaste.

Tijdens deze workshops leer je met eenvoudige technieken leuke 3D toppers te maken met de modelleerpasta van Saracino. Door de cacaoboter die in de modelleerpasta is verwerkt is deze pasta lang bewerkbaar en kun je naden geweldig wegwerken. Met deze modelleerpasta heb je geen tylose meer nodig! De toppers wordt gemaakt op een drum van 10 cm.

Je dient zelf iets mee te nemen om je topper in te vervoeren.

 

Technieken

  • het werken met Saracino modelleerpasta
  • modelleertechnieken
  • boetseren met weinig tools
  • compositie/creatieve vormgeving


Tijdstip workshops

Zaterdag 28 maart 15:00 – 16:30
Zondag 29 maart 12:30 – 14:00

Kosten workshops
€ 17,50 per persoon

Locatie
Deze workshops vinden plaats in de zaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops koop je in de voorverkoop via ticketkantoor. Je betaalt € 0,80 administratiekosten. Boek hier je workshops. Koop je een kaartje voor de workshop op de beurs, dan betaal je € 17,50. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Konijn