speaker-info

Mee Dawson – Buttercream Flowers

Workshop

Mee Dawson aka The Fake Asian maakt al jaren de wereld mooier met haar zoete creaties. Naast custom taartjes, kun je sinds kort ook bij haar terecht voor workshops in Buttercream Flowers.

Beschrijving workshop
Buttercream Flowers

Deze korte workshop Buttercream Flowers is perfect voor een ieder die het boterbloemen spuiten wilt uitproberen. Wij zullen samen stap voor stap enkele technieken doornemen en de mooiste creaties gebruiken om cupcakes te decoreren. Ook krijg je handige tips en pointers die van jouw bloemen een levensecht kunstwerk zullen maken.

De cupcakes (2 per persoon) worden verzorgd echter dien je wel zelf een doos of box mee te nemen om je creaties in te vervoeren.

Tijdstip workshop

Zaterdag 19 september 12:00 – 13:30
Zaterdag 19 september 14:00 – 15:30

Zondag 20 september 12:00 – 13:30
Zondag 20 september 14:00 – 15:30

Kosten workshop
€ 17,50 per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in de zaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Je betaalt € 0,80 administratiekosten. Boek hier je workshops. Koop je een kaartje voor de workshop op de beurs zelf, dan betaal je € 17,50. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Instagram: https://www.instagram.com/the_fake_asian/
Facebook: https://www.facebook.com/thefakeasians
Website: www.thefakeasian.com

Buttercream Flowers