speaker-info

Rosan Vegter – Lady Bug

Workshop

Rosan Kreeftmeijer-Vegter van Cutie Pie Bakery in Nieuwegein heeft een grote passie voor modelleren. Sinds 2018 versterkt zij het Cake Dutchess Instructor team en geeft allerlei caketopper modelling classes.

Beschrijving workshop
Lady Bug

Vier de lente met Miss Bee & Lady Bug! Zij hebben hun mooiste outfit aangetrokken en zijn er helemaal klaar voor, nu jij nog! Welke kies jij?

Technieken & tools
In deze korte workshop leer je met behulp van eenvoudige tools hele simpele boetseertechnieken die makkelijk toe te passen zijn op andere caketoppers. Aan de hand van een handige template, leer je de goede lichaamsverhoudingen aan te houden en hoe de ogen, mond en neus ten opzichte van elkaar geplaatst worden. Dit template kaartje krijg je na afloop mee naar huis, zodat je deze verhoudingen kunt toepassen op je eigen creaties!
Beide projecten worden van modelling paste gemaakt op een Cake Drum van 15 cm.

Let op: Je dient zelf een doos of box mee te nemen om je werkstuk in te vervoeren (de caketopper is ca 12 cm hoog, incl dummy, maar je kunt haar ook liggend vervoeren)

Tijdstip workshops
Zaterdag 28 maart 13:15 – 14:30

Zaterdag 28 maart 14:45 – 16:00

Kosten workshops
€ 15,- per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in de zaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops koop je in de voorverkoop via ticketkantoor. Je betaalt € 0,80 administratiekosten. Boek hier je workshops. Koop je een kaartje voor de workshop op de beurs, dan betaal je € 15,-. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Lady Bug