speaker-info

Koekjes Decoreren

Workshop

Rosan Bakker van Rosan Bakt is al haar hele leven  dol op zoete baksels. Na de geboorte van haar zoon is zij begonnen met het maken van taarten. Al snel kwam zij gedecoreerde koekjes tegen op Pinterest en wist: Dit wil ik ook kunnen maken! Inmiddels decoreert zij al 5 jaar jaar koekjes met royal icing en sinds 2 jaar verdient zij hier haar brood mee. Rosan vindt het ontzettend leuk om haar liefde voor koekjes te delen met iedereen die er meer over wil leren.

Beschrijving workshop
Koekjes Decoreren

Succulent en cactus koekjes:
Deze koekjes passen helemaal bij de woontrend van dit moment! Tijdens de workshop gaan we voornamelijk aan de slag met stevige icing. Je leert met behulp van verschillende spuitmondjes hoe je de vetplantjes kunt maken.
De technieken die je leert zijn ook toe te passen op cupcakes en taarten.
Deze workshop is voor iedereen te volgen.

Panda koekjes:
Panda’s, wie is er niet dol op ze? Tijdens deze workshop gaan we 6 koekjes decoreren met vloeibare royal icing. Voor wie durft mag je ook de koekjes nog een beetje extra diepte geven met behulp van de airbrush. Deze workshop is geschikt voor beginners, maar ook degene die al eerder koekjes hebben gedecoreerd zijn van harte welkom.

Tijdstip workshop

Zaterdag 30 maart:
09:30 – 10:45 Panda koekjes
11:15 – 12:30 Succulent en cactus koekjes
12:45 – 14:00 Panda koekjes
15:00 – 16:15 Succulent en catus koekjes

Zondag 31 maart:
09:30 – 10:45 Panda koekjes
11:15 – 12:30 Succulent en cactus koekjes
12:45 – 14:00 Panda koekjes
15:00 – 16:15 Succulent en catus koekjes

Kosten workshop
€ 25,- per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in een privé lokaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Je kan ook een kaartje voor deze workshops kopen op de beurs zelf. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Koekjes Decoreren