speaker-info

KitchenAid


Essentie van het merk

KitchenAid is al bijna een eeuw lang Serious About Food en de producten van het merk vormen de perfecte combinatie van professionele prestaties, ambachtelijke kwaliteit en iconisch design. Serious About Food is de samenvatting van de manier van leven van KitchenAid. Voedsel is energie voor ons lichaam, maar wij geloven dat het veel meer is. Serieus over eten zijn gaat verder dan koken alleen. Het gaat over het ontdekken van de wereld met al onze zintuigen, gedreven door de passie voor lekker eten. Het gaat over het plezier van samen delen en de manier waarop we onze eigen stijl in de keuken uitdrukken. Het is de uitdaging van innovatie en de spanning van het verkennen van nieuwe smaken en mogelijkheden.

Professionele prestaties
KitchenAid heeft bij het ontwikkelen van zijn producten altijd vertrouwd op de beroepswereld voor advies, inzichten en suggesties. Daarom en omwille van de kwalitatief hoogstaande productie is het merk zo uniek dat de producten uw culinaire passie met bewezen prestaties zullen aanwakkeren. Of u nu een beginnende kok bent of al aardig op weg bent om een expert te worden, KitchenAid is uw ideale partner: alle apparaten zijn geïnspireerd, ontworpen en ontwikkelend in samenwerking met professionele chefs. De uitkomst van deze langdurige relatie is een assortiment producten waarvan de technologieën en materialen garant staan voor uitstekende professionele resultaten. Dit betekent kwalitatief hoogstaande, stijlvolle en optimaal presterende apparaten, en meer opties voor uw menu’s en het interieur van uw keuken. Iedereen die de ware betekenis kent van “serieus over eten” zijn, is nu in staat professionele resultaten te behalen dankzij de manier waarop de producten van KitchenAid worden gemaakt.

Ambachtelijke kwaliteit
Gezichtsvermogen en tastzin zijn de eerste zintuigen die een rol spelen bij de KitchenAid ervaring. Alle apparaten van KitchenAid zijn namelijk synoniem met fijn vakmanschap, duurzaamheid, gesofisticeerde materialen, stevigheid en nauwkeurige aandacht voor detail. Roestvrij staal bezorgt uw ogen en handen een gevoel van duurzaamheid en ongeëvenaard kwaliteit. Al deze elementen worden harmonieus gecombineerd met nauwkeurige designdetails en zorg, zowel bij de grote als de kleine apparaten.

Iconisch design
Het hele assortiment kleine huishoudapparaten, grote apparaten en keukentoebehoren heeft zich altijd onderscheiden dankzij het tijdloze, aparte en krachtige design dat elke keuken karakter geeft, geïnspireerd op de iconische mixer/keukenrobot. Het staat buiten kijf dat fijn vakmanschap, duurzaamheid, stevigheid, kwaliteitsmaterialen en een zorgvuldige aandacht voor detail altijd de basis vormden en zullen blijven vormen van alle kleine en grote apparaten van KitchenAid, of het nu om vrijstaande of ingebouwde modellen gaat.

KitchenAid