speaker-info

Kenwood Theater – Hans Spitsbaard – Paaslekkernijen

Workshop

Hans Spitsbaard is bij het grote publiek bekend geworden door zijn deelname aan Heel Holland Bakt. Hans won de 2017 editie. Het winnen heeft ervoor gezorgd dat hij zijn kennis graag wil delen en mensen wil aanzetten tot bakken! Op deze zijn website Hans Bakt upload hij de lekkerste recepten en helpt hij je stap voor stap met alle basistechnieken. Check ook Hans Helpt voor nuttige baktips! Op de MjamTaart Cake & Bake Experience gaat Hans aan de slag voor onze hoofdsponsor Kenwood! In het Kenwood theater zal Hans twee workshops verzorgen: Chocolade Zoenen in Paasstijl en de workshop Paaslekkernijen.

Beschrijving workshop
Paaslekkernijen (nestje van chocola en spritsen met eitje)


Tijdens deze workshop leer je een tweetal makkelijke recepten om thuis te maken tijdens pasen. Je leert onder andere hoe je een wrijfdeeg moet maken en hoe je met chocolade moet werken. We beginnen met het maken van het spritsdeeg. Tijdens het bakken en afkoelen van de spritsen, werken we aan de paasnestjes en kuikentjes van marsepein.

Je gaat na deze workshop dus naar huis met deze heerlijke chocolade nestjes met kuikentjes van marsepein én de heerlijke spritsen die je hebt afgemaakt met een spiegeleitje van witte en gele chocolade.

Tijdstip workshop

Zaterdag 28 maart 14:45 – 16:45

Zondag 29 maart 10:00 – 12:00

Kosten workshop
€ 40,- per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in het geheel uitgeruste Kenwood Bakt met Hans Theater!

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshop. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Foto Hans Spitsbaard: Emma Peijnenburg

Paaslekkernijen