speaker-info

Jeroen Goossens Master of Pastry

Internationaal Master of Pastry, Jeroen Goossens, heeft op het laatste moment nog net ruimte kunnen maken om op de MjamTaart Cake & Bake Experience weer een nieuw assortiment patisserie te kunnen laten proeven, van internationale klasse welteverstaan. 

Het patisserie werk van Jeroen Goossens is bijzonder veelzijdig, creatief, maar bovenal smaakvol en aantrekkelijk om te zien. Tijdens de beurs toont Jeroen al zijn technieken! Voor diegenen die Jeroen kennen, weten dat zijn vakmanschap alles over hem zegt.

Van professionals tot culi’s: iedereen kent deze patissier par excellence en anders wel zijn zoete verleidingen. Van bijzondere taarten tot kunstige creaties: Jeroen Goossens maakt het allemaal. Hij behoort al jaren tot de wereldtop. En ja, hij is ook de man achter de huwelijkstaart van Willem-Alexander en Maxima.

Je kan Jeroen in zijn eigen omgeving op de beurs aan het werk zien én alle vragen stellen over patisserie. Hij zal ter plaatse maar liefst 12(!) verschillende soorten tonen die ook tijdens de beurs aangeschaft kunnen worden voor thuis.

Meer over Jeroen Goossens en zijn werk vind je op zijn website.

Jeroen Goossens Master of Pastry