speaker-info

Hans Spitsbaard – chocolade

Workshop

Beschrijving workshop
Chocolade

Tijdens deze workshop leer je een aantal basistechnieken leren betreffende het werken met chocolade. Je gaat maken:

– Dresse Noix; gespoten bonbon, gemaakt van spuitchocolade met praliné. Afgewerkt met een hazelnoot en gedompeld in chocolade,
– elitehaver; chocoladeplakjes, belegd met verschillende noten en rozijnen,
– marsepeinblokjes; blokjes marsepein, op smaak gebracht met oranjesnippers en cointreau. Overtrokken met pure chocolade,
– schaaltje van chocolade, om het gemaakte chocoladewerk mee naar huis te nemen.

Tijdstip workshop

Zaterdag 30 maart:
14:30 – 16:30

Zondag 31 maart:
10:00 – 12:00

Kosten workshop
€ 50,- per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in een privé lokaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen!

Foto@EmmaPeijnenburg

Hans Spitsbaard is bij het grote publiek bekend geworden door zijn deelname aan Heel Holland Bakt. Hans won de 2017 editie.
Meer informatie over Hans vind je op zijn website.
Deze workshop wordt mogelijk gemaakt door:

 

Hans Spitsbaard - chocolade