speaker-info

Kenwood Theater – Hans Spitsbaard – Chocolade Zoenen in Paasstijl

Workshop

Hans Spitsbaard is bij het grote publiek bekend geworden door zijn deelname aan Heel Holland Bakt. Hans won de 2017 editie. Het winnen heeft ervoor gezorgd dat hij zijn kennis graag wil delen en mensen wil aanzetten tot bakken! Op deze zijn website Hans Bakt upload hij de lekkerste recepten en helpt hij je stap voor stap met alle basistechnieken. Check ook Hans Helpt voor nuttige baktips! Op de MjamTaart Cake & Bake Experience gaat Hans aan de slag voor onze hoofdsponsor Kenwood! In het Kenwood theater zal Hans twee workshops verzorgen: Chocolade Zoenen in Paasstijl en de workshop Paaslekkernijen.

Beschrijving workshop
Chocolade Zoenen in Paasstijl


Tijdens deze workshop leer je een aantal basistechnieken betreffende het werken met chocolade. Je gaat de Italiaanse merengue maken voor de vulling en leert hoe je de chocolade op de juiste manier bewerkt (temperen), zodat je de chocolade zoenen kan dippen en de chocolade vervolgens goed uithardt. Zodra de zoenen zijn uitgehard, toveren we deze om tot heuse paaskipjes.

Tijdstip workshop

Zaterdag 28 maart 10:00 – 12:00

Zondag 29 maart 14:45 – 16:45

Kosten workshop
€ 40,- per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in het geheel uitgeruste Kenwood Bakt met Hans Theater!

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshop.
Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Foto Hans Spitsbaard: Emma Peijnenburg

Hans Spitsbaard - Chocolade Zoenen in Paasstijl