speaker-info

Edwin Weimar – Airbrush Technieken Vlinder

Workshop

Een maquettebouwer, een artiest en een airbrusher! Een creatief brein die alles in het ‘klein visueel’ maakt, met zijn bedrijf Small Visuals, een naam in de wereld van maquettebouw en modelbouw, en airbrushen. Zo kan je Edwin Weimer omschrijven. Al zijn ervaring en kennis zet hij nu in, om iedereen, beginner of gevorderde, op de juiste manier en met de juiste kwaliteit kennis te laten maken met wat airbrushen is, maar uiteraard ook op het gebied van maquettebouw en modelbouw, is hij nog zeer actief. Onlangs heeft hij zijn eigen lijn met stencils op de markt gebracht en op de MjamTaart Cake & Bake Experience zal hij deze ook gaan demonstreren.

Beschrijving workshop
Airbrush workshop met sjablonen thema Vlinder (gericht op airbrush technieken)

Een workshop waarin heel veel technieken verborgen zitten die je later allemaal kunt gebruiken. Draperie van een doek, vlinder die los komt van je werk. hout structuur in kleur, een kussen met knopen (diamant)

We gaan flink oefenen met diepte en schaduwen om zo realistisch mogelijk te kunnen werken straks, diepte kun je overal op toepassen, zo blijven je plaatjes niet plat, maar krijgen ze een 3d effect. 

Als extra, en als we nog wat tijd over hebben gaan we nog een zwart/wit afbeelding maken met bloesem en een klein stukje metaal effect. Een hele mooie en leuke oefening met vooral veel freehand werk.

  • Het gaat niet zo zeer om een mooi resultaat, maar de nadruk ligt op de verschillende airbrush technieken en het werken met stencils. Technieken die je straks overal op kunt toepassen in je eigen werken.

  • Duur van 2 uur

  • We werken op karton en oefenen op papier, en gebruiken eetbare verf. (Spectrum Flow)

  • Alle airbrush artikelen en stencils zijn separaat verkrijgbaar.

Tijdstip workshop

Zaterdag 28 maart 10:00 – 12:00

Kosten workshop
€ 50,- per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in een privé lokaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Je kan ook een kaartje voor deze workshops kopen op de beurs zelf. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Airbrush Technieken Vlinder