speaker-info

EasyDrip Regenboog Reep

Workshop

EasyDrip is speciaal ontwikkeld om makkelijk en snel je driptaart te voorzien van dat mooi lopende randje dat zo populair is! In deze workshop laten we je ook zien hoe je het nog meer kunt gebruiken. EasyDrip wordt namelijk snel hard en hoeft niet te worden getemperd zoals chocolade. Het zit in een handig knijpfles waardoot je de leukste gedetaillerde versieringen kunt maken op bakpapier of met een silicone-, of chocolade mould.

Beschrijving workshop
Regenboog Reep

In deze workshop maak je met EasyDrip en Super Streusel een mooie regenboog reep in ieder gewenste kleurstelling en leer je hoe je met EasyDrip snel en makkelijk platte versieringen en teksten kunt maken voor op je reep. Deze technieken zijn ook handig voor het maken van taartversieringen, namen en cijfers zonder uitstekers of mallen.

Let op: Je moet jouw naam van tevoren opgeven, dus doe je mee met deze workshop, dan ontvang je van ons een mailtje met de vraag om de naam door te geven!

Tijdstip workshop

Zaterdag 19 september 12:00 – 12:20
Zaterdag 19 september 14:00 – 14:20

Zondag 20 september 12:00 – 12:20

Kosten workshop
€ 10,50 per persoon (inclusief reep mal)

Locatie
Deze workshops vinden plaats in de zaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Je betaalt € 0,80 administratiekosten. Boek hier je workshops. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Regenboog reep