speaker-info

Cupcake Toppers

Workshop

Nathasja Flapper, van Flappergasted Cakes en Next Level Cakes is sinds 2013 verslaafd aan taartdecoratie, wat begon als hobby, draaide uit tot beroep. Ze heeft diverse prijzen en awards op haar naam staan en sinds 2016 ambassadeur voor Renshaw Europe. Nathasja doet niets liever dan 3D taarten maken en boetseren, hoe realistischer, hoe beter. Tijdens de beurs vind je haar in de Renshaw Academy en bij de stand van Next Level Cakes, waar ze workshops en demonstraties geeft. 

Beschrijving workshop
Cupcake Toppers

In een twee uur durende workshop in de Renshaw Academy stand ga je onder leiding van Nathasja vier verschillende cupcake toppers maken. Leer hoe je met de juiste materialen en snelle technieken, verrassend realistisch miniatuur brood en gebak kunt maken. Je krijgt de cupcakes in een doosje mee.

Tijdstip workshop

Zaterdag 30 maart:
12:00 – 14:00

Zondag 31 maart:
09:30 – 11:30 

Kosten workshop
€ 22,50 per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in de zaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Je kan ook een kaartje voor deze workshops kopen op de beurs zelf. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Cupcake Toppers