speaker-info

Baktotaal Bouwhuis

Baktotaal Bouwhuis dé webshop in bakproducten is de sponsor van bakmaterialen en ingrediënten van de MjamTaart Cake & Bake Experience 2022

Baktotaal Bouwhuis is dé webshop op het gebied van bakartikelen. Van grondstoffen tot  aan decoraties en van bakgereedschappen tot verpakkingsmaterialen; bij Baktotaal Bouwhuis vind je echt alles op het gebied van bakken. Zowel de hobbybakker als de professionele bakker kunnen dan heel goed ook bij Baktotaal Bouwhuis terecht.

Bekijk het onderscheidend assortiment van Baktotaal Bouwhuis op Bouwhuis.com!
Het assortiment van Baktotaal Bouwhuis bestaat uit ruim 10.000 producten, waardoor je  er voor elke baksel wel de juiste producten kunt vinden. Daarnaast heeft de webshop ook een ruim assortiment in chocolade- en ijs artikelen. Bij Baktotaal vind je dan ook niet alleen de standaard producten zoals meel en bloem, maar ook andere interessante artikelen die je niet zo snel ergens anders zult vinden.

Ruim assortiment aan speciale decoraties
Naast ons uitgebreide assortiment bakgereedschappen en ingrediënten hebben wij ook een ruim assortiment in decoratie. En daar zitten flink wat mooie decoraties tussen, die je in een standaard winkel niet zal vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diverse chocolade decoraties, maar ook aan speciale strooisels en prachtige suikerbloemen. Met onze decoraties geef je jouw baksel een speciale finishing touch.

Heb je ook zin gekregen om te gaan bakken? Neem dan snel een kijkje op Bouwhuis.com!

Baktotaal Bouwhuis