speaker-info

Renshaw Academy – Nathasja Flapper – Baby Draakje

Workshop

Nathasja Flapper, van Flappergasted Cakes en Next Level Cakes is sinds 2013 verslaafd aan taartdecoratie, wat begon als hobby, draaide uit tot beroep. Ze heeft diverse prijzen en awards op haar naam staan en sinds 2016 ambassadeur voor Renshaw Europe. Nathasja doet niets liever dan 3D taarten maken en boetseren, hoe realistischer, hoe beter. Tijdens de beurs vind je haar in de Renshaw Academy en bij de stand van Next Level Cakes, waar ze workshops en demonstraties geeft.

Beschrijving workshop
Baby Draakje

In deze 2 uur durende workshop maak je met Renshaw Modelling paste een super lief draakje dat net uit het ei komt. Met eenvoudige boetseertechnieken maken we stap voor stap alles van eierschaal tot puntje van z’n staart en breng je het beestje tot leven met makkelijke kleur technieken. Voor deze workshop hoef je zeker geen pro te zijn, want alle stappen zijn goed te volgen.  Het draakje staat op een board van 10cm en wordt meegegeven in een doosje.

Tijdstip workshop

Zaterdag 19 september 9:30 – 11:30

Zondag 20 september 12:00 – 14:00

Kosten workshop
€ 22,50 per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats bij de Renshaw Academy.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Je kan ook een kaartje voor deze workshops kopen op de beurs zelf. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Baby Draakje