speaker-info

Arina van Driel

Demonstratie

Arina van Driel is flower designer en gespecialiseerd in het maken van bloemen van suiker en koud porselein. Haar uitdaging is om bloemen zo echt mogelijk te maken maar ook fantasie bloemen vindt zij heerlijk om te ontwerpen. Buiten het maken van bloemen ligt haar passie ook bij het lesgeven en is zij importeur van Porsina Porselein.

Arina is gediplomeerd activiteiten begeleidster, die vanuit de hobby de taarten wereld in stapte. Na jaren lang geboetseerd te hebben met verschillende klei soorten is zij in 1996 in contact gekomen met de bloemdecoraties van suiker en koud porselein. Modelleren blijft ook een passie, vooral voor speciale gelegenheden zoals collaboraties en wedstrijden.

Vanaf 2001 tot op heden heeft zij menige internationale prijzen op haar naam staan. Veelal goud, enkele ‘best of show’ en als bekroning zelf in 2017 een award als ‘Masterclass Artist of Excellence’.
Op dit moment geeft zij les in haar atelier en in het land op locatie en is zij docent bij The Sugar Academy waar zij les geeft in de bloemen modules en schilderen.

Meer info over Arina vind je op haar website, Instagram en Facebookpagina.

Arina van Driel