speaker-info

Anna Grela – Cute Unicorn

Workshop

Anna Grela van Cherry Red Cake komt uit Polen, maar is al jaren woonachtig in Nederland. Zij erfde de liefde voor bakken van haar oma, die haar heel veel leerde. Net als bij velen startte Anna haar carrière met het maken van een verjaardagstaart voor een 1e verjaardag voor de zoon van een goede vriend. Daarna volgde er nog veel meer taarten en startte zij uiteindelijk in februari 2015 haar bedrijf Cherry Red Cake.

Anna’s taarten zijn een feest om naar te kijken en zij is met name gespecialiseerd in het modelleren van figuren. Deze figuurtjes maakt zij van modelling paste bijna gelijk aan de getekende karakters.

Tijdens de MjamTaart Cake & Bake Experience zal zij drie modelleerworkshops geven: Cute Unicorn, Olaf & Little Girl.

Beschrijving workshop
Cute Unicorn

Tijdens deze workshop van ca 1,5 uur leer je van Anna alle modelleertechnieken voor het maken van deze schattige unicorn.

Let op: deze workshop wordt in het Engels gegeven.

Tip: neem een doosje mee om jouw werkstuk heel thuis te krijgen.

Tijdstip workshop

Zaterdag 28 maart 12:30 – 14:00

Zondag 29 maart 12:30 – 14:00

Kosten workshop
€ 17,50 per persoon.

Locatie
Deze workshops vinden plaats in de zaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops kan je in de voorverkoop kopen via ticketkantoor. Je betaalt € 0,80 administratiekosten. Boek hier je workshops. Koop je een kaartje voor de workshop op de beurs zelf, dan betaal je € 17,50. Het is mogelijk dat de workshops dan reeds uitverkocht zijn. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Cute Unicorn