speaker-info

Airbrush & Handpainting – Puppy Love

Workshop

Kim Wiltjer van Cake Art by Kim is sinds 2011 werkzaam in de taartenwereld als allround teacher in veel diverse technieken in taartdecoratie. Zij geeft internationaal les in deze technieken en heeft als specialiteit de techniek airbrushen.

Beschrijving workshop
Airbrush & Handpainting – Puppy Love

Tijdens deze workshop leer je de basis van het airbrushen. Jouw canvas is een met fondant bekleed board. Daarop ga je de basis aanleggen met de airbrush. Vervolgens ga je met behulp van handpainting de details aanbrengen. Deze techniek is voor ook voor beginners goed te volgen. Je leert te werken met unieke stencils en kleurgebruik, nat-in-nat technieken om zo in een korte tijd een mooi en spectaculair geheel te maken. Deze geleerde technieken kan je vervolgens zelf gebruiken op taarten, koekjes, etc.

Tijdstip workshop
Airbrush & Handpainting – Puppy Love

Zaterdag 30 maart – 9:30 – 12:00

Kosten workshop
€ 29,50 per persoon.

Locatie
Deze workshop vindt plaats in een privé lokaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops koop je in de voorverkoop via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Je kan ook een kaartje kopen voor deze workshop op de beurs zelf. Het is wel mogelijk dat de workshop dan reeds uitverkocht is. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Airbrush & Handpainting - Puppy Love