speaker-info

Airbrush & Handpainting – Konijntjes

Workshop

Kim Wiltjer van Cake Art by Kim is sinds 2011 werkzaam in de taartenwereld als allround teacher in veel diverse technieken in taartdecoratie. Zij geeft internationaal les in deze technieken en heeft als specialiteit de techniek airbrushen.

Beschrijving workshop
Airbrush & Handpainting – Konijntjes (het is mogelijk om bij deze workshop een van de andere ontwerpen te kiezen: hondjes of kersenbloesem!)

Tijdens deze workshop leer je de basis van het airbrushen. Jouw canvas is een met fondant bekleed board. Daarop ga je de basis aanleggen met de airbrush. Vervolgens ga je met behulp van handpainting de details aanbrengen. Deze techniek is voor ook voor beginners goed te volgen. Je leert te werken met unieke stencils en kleurgebruik, nat-in-nat technieken om zo in een korte tijd een mooi en spectaculair geheel te maken. Deze geleerde technieken kan je vervolgens zelf gebruiken op taarten, koekjes, etc.

Tijdstip workshop
Airbrush & Handpainting – Konijntjes

Zondag 31 maart – 13:30 – 16:30 
Dit is inclusief een pauze van 14:00 – 14:45 in verband met de prijsuitreiking van de Holland Sugar Art Show wedstrijd. De workshop zelf duurt ca 2,5 uur.

Kosten workshop
€ 29,50 per persoon.

Locatie
Deze workshop vindt plaats in een privé lokaal.

Kaartverkoop
Kaarten voor de workshops koop je in de voorverkoop via ticketkantoor. Boek hier je workshops. Je kan ook een kaartje kopen voor deze workshop op de beurs zelf. Het is wel mogelijk dat de workshop dan reeds uitverkocht is. Let op: vergeet niet je toegangskaart te bestellen! Bestel hier je toegangskaart.

Airbrush & Handpainting - Konijntjes