Spring uit je Vorm

 

Bij Koek-It vind je vele leuke vormpjes om je koekjes mee uit te steken. Ze geven altijd aan wat voor vorm het is. Maar soms kan die hele logische vorm, met een beetje fantasie en creativiteit juist ook iets compleet anders worden. Zo kan een prinsessenjurk, als je hem omdraait, een mooi bloemstuk worden. Of een herfstblad kan juist een mooie pauwenveer zijn.

Prinsessen bloemstuk

Spring eens uit je vorm en laat je creativiteit de vrije loop! Je zult zien dat je soms tot verrassende nieuwe ideeën komt waardoor je uitstekers veelzijdiger te gebruiken zijn en je collectie in een klap groter wordt!

Koop tot 24 maart 2019 voor minimaal 10 euro (exclusief verzendkosten) aan koek uitstekers via de webshop van Koek-It en doe mee met de Spring uit je Vorm actie. Bij je bestelling vind je een willekeurige uitsteker met een herkenbare vorm. Vergeet deze vorm en maak er iets compleet anders mee. Laat je fantasie gaan! Maak een foto van jouw nieuwe koek idee en deel deze op je Instagram met #springuitjevorm (vergeet ook niet om @koekit te taggen). Of – als je geen Instagram hebt -deel hem op de Facebook pagina.

Door je foto te delen maak je kans op een waardebon van Koek-It en 2 vrijkaarten voor de MjamTaart Cake & Bake Experience. Daar kan je tevens je eigen gemaakte koekje mee naartoe nemen om hem tentoon te stellen (ook als je niet tot de winnaars behoort).

Dus, doe een bestelling en ga creatief aan de slag met je koekuitstekers. Hou tijdens de actieperiode tevens goed onze social media kanalen in de gaten want hier zullen we verschillende leuke tips en ideeën delen ter inspiratie.

Lees voor je meedoet eerst even de actievoorwaarden.

Vis Roodkapje

Rendier Octopus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.