Foodtrucks & Music

De MjamTaart Cake & Bake Experience; een dagje uit, een dagje zien & beleven, een dagje heerlijk bijkletsen met (oud) bekenden. En dat laatste kan uitstekend op onze buitenplaats onder het genot van een lekker hapje en drankje! De grote hangardeuren achterin de zaal gaan tijdens het evenement gedeeltelijk open en geven dan toegang naar buiten, naar het gezellige foodcourt met verschillende foodtrucks, muziek en gezelligheid.

De leukste foodtrucks en de lekkerste snacks bij elkaar. Dat wordt moeilijk kiezen!

 

Lekkere burger of hot dog? Deze wordt verzorgd door Mood4Food: Echte burgers bereid door echte mannen!

Of toch meer zin in de lekkerste poffertjes van de Poffertjesman? Deze worden vers voor je gebakken! Na jarenlange ervaring en liefde voor het vak is de Poffertjesman een echte kenner geworden als het gaat om het bakken van poffertjes! Naast het bakken van poffertjes hebben zij zich ook gespecialiseerd in het bakken van Brusselse Wafels.

Ook kan je kiezen uit de heerlijke flammkuchen van Flamm in de Kuchen. De flammkuchen worden steeds populairder in Nederland. De kuchen is gemaakt van een luchtige deegbodem en kan belegd worden met verschillende ingrediënten, bijvoorbeeld met spek, ui en kaas, maar ook met geitenkaas of zalm. Wil je liever een zoete kuchen? Dat kan ook met Nutella en banaan. De dames van Flamm in de Kuchen staan deze heerlijke lunchgerechten vers voor jou te bereiden.

Nog steeds trek? Haal dan een lekker biologisch frietje bij Be Cosy Kitchen. Deze twee dames bakken voor jou de heerlijkste friet, patat, pommes, chips of french fries, hoe je het ook noemt! Super vers want de biologische aardappelen worden ter plekke (mét schil) gesneden en direct voor je afgebakken. Goudbruin en knapperig zoals friet hoort te zijn. Kies voor één van de heerlijke sauzen of eet ze ‘zonder’, het wordt hoe dan ook smullen!

Music by Fantine Tho

Om de sfeer en de beleving compleet te maken is er natuurlijk ook muziek! Buiten op het foodcourt zal van 12:00 tot 16:00 Fantine Tho optreden.

Fantine is geboren en opgegroeid in Brazilië, waar zij op 23 jarige leeftijd meedeed met het Braziliaanse programma Popstars en won. Fantine maakte de komende jaren deel uit van de popgroep Rouge en verkocht met deze groep maar liefst zes miljoen platen. Toen de popgroep uit elkaar ging, is Fantine een solo carrière gestart, maar de liefde bracht haar in 2005 naar Nederland.

Fantine heeft in 2013 meegedaan met het Nederlandse programma The Voice en haalde het toen tot de live shows in het team van Marco Borsato. Op dit moment speelt zij op jazz festivals en is zij bezig met het ontwikkelen van muzikale portretten in samenwerking met andere kunstenaars. Op de MjamTaart Cake & Bake Experience zal Fantine zowel op zaterdag als zondag de mensen op het foodcourt vermaken met haar zang en gitaar.

Wil je meer weten over Fantine? Bezoek dan haar website of bekijk haar deelname aan The Voice blind auditie, The Voice battle of The Voice liveshow!