speaker-info

Unicorn Party – Cup of Cookies

Workshop


Workshop Unicorn Party

Datum: zaterdag 10 juni en zondag 11 juni
Tijd: 9:00-10:00 en 14:30-15:30
Docent: Ellen Janssen, Cup of Cookies
Niveau workshop: vanaf beginner
Kosten: €30 incl. BTW

Omschrijving workshop
Heb je nog niet eerder koekjes versierd of wil je graag nieuwe technieken leren/verbeteren, dan is deze basis workshop Unicorn Party zeker wat voor jou! We beginnen met een korte uitleg over royal icing en waarbij ik je laat zien/voelen hoe je nou precies de juiste dikte icing maakt. Daarna gaan we natuurlijk snel aan de slag om deze leuke set bestaande uit een eenhoorn, ster, ijsje en taartpuntje te maken. Samen met mijn assistent zorg ik dat je met een leuke set koekjes en een voldaan gevoel verder de beurs op kan. Om te zorgen dat je thuis ook makkelijk weer aan de slag kan, krijg je een boekje mee waarin alles nog een keer stap voor stap wordt uitgelegd. De bloemetjes die gebruikt worden tijdens de workshop zullen i.v.m. droogtijd al van tevoren gemaakt zijn.

Extra informatie
Je krijgt tijdens de workshop een doosje om je koekjes veilig in te kunnen bewaren en mee naar huis te nemen. Op de Experience is een ruimte waar je, onder toezicht, je project gedurende je verblijf in bewaring kunt geven. This workshop will be given in Dutch, but English explanations are possible.

Bestel hier je ticket voor de workshop. Vergeet niet je toegangskaart voor de beurs aan te schaffen.

Aan deze workshop kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Ellen geeft drie verschillende workshops tijdens de MjamTaart Cake & Bake Experience: Unicorn Party, Royal Icing Bloemen en het Huisje van Koek.

 

 

 

Workshop Unicorn Party