speaker-info

Puppylove – Nathasja Flapper

Workshop

SORRY, DEZE WORKSHOP IS UITVERKOCHT

Workshop Puppylove

Datum: Zondag 11 juni
Tijd: 09.00 uur – 12.00 (de beurs start om 10.00 uur, voor deze workshop worden de deuren eerder geopend)
Docent:
Nathasja Flapper, flappergastedcakes.nl
Niveau workshop: gemiddeld
Kosten: €75,- incl. BTW

Omschrijving workshop
Breidt je gezin uit met een van deze schattige puppies! Nathasja leert je hoe je een realistisch puppy hoofdje en poot kunt maken en deze kunt aanpassen op diverse grote hondenrassen. Kies bijvoorbeeld voor een husky, dalmatiër, duitse herder, labrador, border collie of australische herder! Leer realistische vacht, hout en dekentjes texturen maken, en hoe je deze op verschillende manieren kunt toepassen. We werken met modeleerchocolade, Renshaw Extra fondant en Rainbow Dust kleurpoeders.

Extra informatie
Neem een doos of krat mee om je project te vervoeren. Op de Experience is een ruimte waar je, onder toezicht, je project gedurende je verblijf in bewaring kunt geven.

Bestel hier je ticket voor de workshop. Vergeet niet je toegangskaart voor de beurs aan te schaffen.

Aan deze workshop kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

  

Nathasja Flapper is in 2013 begonnen met taarten maken, als hobby. Al snel groeide dat uit tot meer, kwam er steeds vaker de vraag naar workshops en besloot zij zich in 2015 in te schrijven bij de Kamer van Koophandel Inmiddels heeft Nathasja een aantal prijzen gewonnen waaronder een Gold Award in november 2015, geeft ze (inter)nationale workshops en demonstraties en schrijft ze tutorials voor diverse media.

Workshop Puppylove